Forfattarkveld i Maridalen kirke

Kulturkveld om Tor Jonsson i Maridalen kirke, sundag 5. juni klokka 19.00

• Professor Håvard Teigen, leiar i Tor Jonsson-laget, fortel om forfattaren, journalisten, det han dikta og skreiv. “Dei gløymest dei gjæve, og alt det dei gjorde. Men livet er æve, og evig er Ordet.”

• Hildegunn Hovde, komponist og songar, og Aslak Brimi, folkemusikar, har sett nye tonar til nokre av Tor Jonsson sine mange gode dikt, sunge og spela inn på plata «Einseto». • Dei og tre medmusikarar held delar av konserten «Tor Jonsson – 100 år i kjærleik og død», i to bolkar!

• Maridøl Gunnar Bjune held minikåseri • Kaff og kaker på kyrkjebakken • Inngangspengar: kr. 200

Vel møtt!

Oslo Mållag og Maridalen meninghet

Dette innlegget vart lagt inn i Uncategorized. Bokmerk fastlenkja.